Toneelgroep De Magneet uit Hoogeveen voert theaterstuk 'De erfenis van tante Bella' op in wijkcentrum Krakeel

Toneelgroep de Magneet. Foto Bennie Smale

Toneelgroep De Magneet, uit Hoogeveen, voert zaterdag 18 maart het theaterstuk ‘De erfenis van tante Bella’ op. Het verhaal gaat over de tante van Barend en Albert, die is overleden. Maar hier hebben de twee mannen niet om gerouwd, want de band was niet sterk. Sterker nog, ze zijn eigenlijk wel blij dat ze is overleden, want nu hebben ze een erfenis.

Deze erfenis bestaat uit een iets wat gedateerde beautysalon. Barend is ervan overtuigd dat de salon met een likje verf en wat kleine aanpassingen wel te redden valt, en te verkopen voor goud geld. Maar is dit wel zo’n goed plan?

Barend en Albert wel enige erfgenamen?

Tot de verkoop moet de salon wel kunnen doordraaien en daar is personeel voor nodig. En dat is niet het enige probleem waar beide heren mee kampen. Het klantenbestand van tante Bella was immers niet zo groot of gemakkelijk te benaderen. Ook komt de vraag naar voren, zijn de heren wel de enige erfgenamen?

Er zijn kaarten te verkrijgen voor het theaterstuk in de voorverkoop en aan de kassa op de avond van het optreden. De zaal opent om 19.30 uur.

Nieuws

menu