Taart van de week voor de bedenkers van actie 'Vakantietas'

V.l.n.r. Henk Kreuze, Ginie Ringenier en Evert Everts, zij zorgen dat kwetsbare kinderen een rugzakje met speelgoed krijgen.

V.l.n.r. Henk Kreuze, Ginie Ringenier en Evert Everts, zij zorgen dat kwetsbare kinderen een rugzakje met speelgoed krijgen. Foto: Andre Weima Fotografie Tel: 0650

De Taart van de Week van Bakkerij Mulder gaat dit keer naar Henk Kreuze, Ginie Ringenier en Evert Everts. Zij zijn drie van de vrijwilligers van de diaconie van de Goede Herderkerk die zorgen dat kwetsbare kinderen een rugzakje met speelgoed krijgen. De inhoud van de Vakantietas bestaat uit speelgoed en lekkere dingen.

Het idee voor dit vakantie-extraatje werd mede bedacht door Fernand Knol „Er moet meer reuring in onze kerk en in onze wijk komen en dit is een mooie manier om dat te bereiken.”

De inhoud van de tassen kon aangekocht worden dankzij donaties, sponsors en collectes. Zo werd ruim 1900 euro bijeengebracht.

Naastenliefde op zijn best

Die inhoud van de tassen is natuurlijk aangepast op de leeftijd van de ontvanger. Kreuze, Ringenier en Everts helpen mee om de tassen klaar te maken om eind juni uitgereikt te kunnen worden. „Er zijn in onze wijk mensen die het minder ruim hebben. Op deze manier kunnen we de kinderen verwennen met iets leuks, iets extra’s voor de vakantie. Naastenliefde op zijn best en daar worden we allemaal blij van”, zeggen de drie zichtbaar vrolijk.