Taart van de Week voor vertrekkend penningmeester de Alke Freek Fieten

Freek Fieten krijgt de Taart van de Week overhandigd door voorzitter Henk Bakker van De Alke. Op de achtergrond kijken de beheerder en de overige bestuursleden lachend toe.

Freek Fieten krijgt de Taart van de Week overhandigd door voorzitter Henk Bakker van De Alke. Op de achtergrond kijken de beheerder en de overige bestuursleden lachend toe. Foto: André Weima

De Taart van de Week van Bakkerij Mulder is deze week in ontvangst genomen door Freek Fieten uit Alteveer.

Freek Fieten heeft zich de afgelopen 25 jaar ingezet als penningmeester en hij was volgens de andere bestuursleden een zeer gewaardeerd bestuurslid van dorpshuis De Alke. „We zijn Freek enorm dankbaar voor zijn jarenlange inzet. Toen het dorpshuis dicht moest vanwege corona, heeft het dorpshuis een ingrijpende renovatie ondergaan. Als penningmeester/bestuurslid heeft Freek alle werkzaamheden van de renovatie gecoördineerd tussen de aannemers en de vrijwilligers”, vertelt voorzitter Henk Bakker dankbaar.

„Na het afronden van deze werkzaamheden en nu het dorpshuis een prachtige accommodatie is geworden met een mooie ontmoetingsruimte en terras, vond Freek het tijd om zijn werkzaamheden over te dragen aan een ander. We hopen dat Freek nog regelmatig het dorpshuis bezoekt. Hij is van harte welkom voor één van de vele activiteiten, die het dorpshuis te bieden heeft.”

Het dorpshuis heeft Elma Drenten bereid gevonden de werkzaamheden van Freek over te nemen.