TOG Elim na twee lange coronajaren weer op de planken

De spelers van TOG mogen eindelijk weer de planken op.

Na twee jaar toneelstilte kan TOG Elim op vrijdag 22 april en zaterdag 30 april eindelijk weer op de planken. Voor corona zochten ze al het stuk ‘Zeg, kan ik je man even lenen’ uit. Niet wetende dat het eindeloos zou duren voordat ze het eindelijk aan het publiek konden laten zien.

„We zijn blij dat we het toneel weer op kunnen”, aldus Melissa Benjamins. „We zijn na twee jaar wel een beetje klaar met repeteren, we willen graag laten zien waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest en eindelijk dit stuk spelen.” Door de pandemie was het ook niet mogelijk om jubilarissen in het zonnetje te zetten. Jan Schonewille is inmiddels 62 jaar lid van de vereniging, Dirk Benjamins 45 jaar en Bé Krikken 35 jaar.

‘Zeg, kan ik je man even lenen draait om Agnes. Zij heeft haar tante Bets in Rusland een brief gestuurd met het leugentje om bestwil dat ze getrouwd is. Ook heeft ze daarbij een foto gedaan van haar en haar getrouwde buurman Bas. Dat komt toch niet uit denkt ze, want de man van haar tante is ruimtevaartdeskundige en die mag Rusland toch niet uit. Dat loopt net even anders...

De voorstellingen worden gespeeld in de Open Deur aan de Dorpsstraat 16 in Elim. Kaarten zijn te koop aan de deur.


Nieuws

menu