Supportersvereniging vv Hollandscheveld viert 50-jarig bestaan: 'Oranje zwart zit in je hart'

‘Oranje zwart zit in je hart’ is de slogan van voetbalvereniging Hollandscheveld. Dat geldt zeker voor de leden van de jubilerende supportersvereniging. Onlangs bestond deze vereniging vijftig jaar en dit jubileum werd gevierd met een gezellige avond. De enige nog levende oprichter Jan Kroezen en voorzitter Arend Jan Vos zijn trots op de florerende supportersvereniging, die 180 leden telt.

Oprichter Jan Kroezen (links) en voorzitter van de supportersvereniging van vv Hollandscheveld Arend Jan Vos, tonen de vlag, die het bestuur kreeg ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan.

Oprichter Jan Kroezen (links) en voorzitter van de supportersvereniging van vv Hollandscheveld Arend Jan Vos, tonen de vlag, die het bestuur kreeg ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan. Foto André Weima

Het jubileumfeest werd onlangs bezocht door zestig personen. In ‘de mooiste kantine van Nederland’, waartoe het clubhuis jaren geleden werd uitgeroepen, werden vijf leden, die vijftig jaar lid zijn, gehuldigd. Naast oprichter Jan Kroezen waren dat Harm Kikkert, Geert Kroezen, Henk Veurink, Nico Blokzijl en Tinus Faken. De huidige voorzitter Arend Jan Vos toont met trots een grote oranje vlag, die het bestuur cadeau kreeg van de voetbalclub.

Nieuws

menu