Succesvolle verkoop van chocolade brengt mooi bedrag op voor de Andreas Manna Stichting

Andreas Manna Foundation heeft een mooi bedrag opgehaald voor kinderen in Kenia. Foto: Eigen foto

Vrijwilligers van de Andreas Manna Stichting gingen vanaf eind januari tot en met begin maart langs de deuren om chocoladebrokken te verkopen voor kinderen in nood in Kenia. Het resultaat was een geweldige opbrengst namelijk 5.761 euro.

De stichting voert het hele jaar door actie om geld in te zamelen voor straat- en weeskinderen in Kenia. In Kenia zorgen de lokale leden van de stichting er voor dat de weeskinderen een dak boven hun hoofd hebben en de eerste levensmiddelen tot hun beschikking krijgen. Vaak zijn dit kinderen van een hele midden generatie dat is overleden aan aids of malaria.

Tot de kinderen voor zichzelf kunnen zorgen voorziet de stichting ze van financiële en humanitaire hulp. Sommige oud bewoners van het weeshuis zitten nu in het bestuur van een kinderhuis in Nairobi. Zij zijn vorig jaar begonnen om de zorg op zich te nemen van meer straatkinderen, kinderen die hetzelfde meemaken als zij in het verleden.

Met de opbrengt van de acties wordt er aan de toekomst van deze kinderen gebouwd. Meer informatie is te vinden op de website www.andreasmanna.org.

Nieuws

menu