Streetartartiest Nicky Nahafahik uit Hoogeveen brengt olifant terug in Rensenpark

De voormalige olifantenstal in het Rensenpark in Emmen is het afgelopen weekend omgetoverd tot kleurrijk kunstwerk. De muren, zowel aan de binnenkant als deels aan de buitenzijde van het gebouw, werden het canvas voor de creaties van ruim 30 nationale en internationale graffiti-artiesten. Onder hen Hoogevener Nicky Nahafahik.

Doutzen Kroes geschilderd door Marcus Wedman. De olifant geschilderd door Nicky Nahafahik. Het linker- en rechterblok geschilderd door stencilartist Trendkill_stencils. Het middelste blok geschilderd door stencilartist Ninapaintina.

Doutzen Kroes geschilderd door Marcus Wedman. De olifant geschilderd door Nicky Nahafahik. Het linker- en rechterblok geschilderd door stencilartist Trendkill_stencils. Het middelste blok geschilderd door stencilartist Ninapaintina. Foto: Nicky Nahafahik

De muurschilderingen zijn aangebracht in het kader van streetartfestival Writer’s Block Emmen. De organisatie benaderde Nahafahik, als Drent die graag dieren tekent, met de vraag medewerking te verlenen. De Hoogevener is er blij mee en dankbaar voor. ,,Het blijft bijzonder om te worden benaderd door een organisatie. Het is een mooi podium voor ons als artiesten.” Op 10 en 11 juli vindt de officiële opening plaats.