Stichting Actief Samenleven is jarig en trakteert, maar krijgt zelf ook taart

Cor Velting van stichting Actief Samenleven neemt de taart in ontvangst. Foto André Weima

Stichting Actief Samenleven uit Pesse vier op Valentijnsdag het 10-jarig bestaan van de stichting. De kleine maar actieve organisatie is bekend geworden door het houden van allerlei kleine- en grote projecten in de gemeente. Voor met name kinderen die opgroeien in financieel kwetsbare gezinnen en ouderen zet de stichting zich in.

De laatste twee jaar hield de stichting in februari de coronabloemenactie in plaats van de Valentijnsactie. In het kader van de viering van het 10-jarig bestaan pakken Cor en Fenna het nu net wat anders aan door het organiseren van de bekende Valentijnscadeau-actie.

Kan een bekende op Valentijnsdag wel een fleurig cadeau gebruiken als steuntje in de rug of omdat iemand veel voor een ander doet? Meld diegene dan aan via www.actiefsamenleven.nl en geef hierbij aan waarom iemand een fleurig cadeau verdient. De vrijwilligers van Actief Samenleven gaan op 14 februari langs de deuren met een verrassing. Door een bijdrage van een groep ondernemers en aanvulling van de stichting kunnen er honderd cadeaus worden rondgebracht.

De redactie van de Hoogeveensche Courant vond echter dat de jarige stichting ook zelf wel een teken van waardering gebruiken kan. De bestuursleden kregen daarom deze week de taart van de week van Bakkerij Mulder aangeboden.

Nieuws

menu