Steun het Toon Hermans Huis Drenthe in Hoogeveen met een kerststuk

Met kerst staat een leuk bloemstuk mooi op tafel.

Met kerst staat een leuk bloemstuk mooi op tafel. Foto: Pixabay

Wie het Toon Hermans Huis Drenthe wil steunen, kan een kerststuk kopen. Vrijwilligers maken de komende weken bloemstukken voor de kerstdagen. Deze zijn nu te bestellen en op zaterdag 11 december tussen 10.00 en 13.00 uur af te halen bij het Klooster aan de Brinkstraat 5 in Hoogeveen.

Het Toon Hermans Huis Drenthe, gevestigd in Het Klooster, is een onmisbare plek voor mensen die geconfronteerd worden met kanker. Ook partners, familie en vrienden zijn welkom. Samen met lotgenoten en goed opgeleide vrijwilligers (her)vinden mensen hier hun mentale kracht om verder te gaan met hun leven. In Nederland leven zo’n 1 miljoen mensen met en na kanker. Daar waar het in het ziekenhuis draait om het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele zorg. Het is een plek om een verhaal te delen, vragen te stellen, troost en een luisterend oor te vinden.

Inloophuis blijft bestaan, maar wel hulp nodig

Corona trok een streep door veel evenementen. Het gevolg is dat het Toon Hermans Huis Drenthe minder inkomsten heeft. „Dat het belangrijk is dat het inloophuis in Hoogeveen blijft bestaan, staat als een paal boven water. En daar hebben we financiële hulp bij nodig. Het maken en verkopen van kerststukken is een van onze acties om ervoor zorgen dat het Toon Hermans Huis Drenthe kan blijven bestaan. Helpt u ons?”, vraagt Hennie Bouwmeester, intern coördinator bij het Toon Hermans Huis.

Een kerststuk bestellen kan via info@thhd.nl of bel 0528-820 236 voor 1 december. Kijk voor meer informatie op https://acties.kwf.nl/fundraisers/kerststukjesactienl/huisinactie . De kosten van een kerststuk bedragen 22,50 euro.