Buurtbewoners starten actief seizoen van Westersluis

Opening van het seizoen goed bezocht door jong en oud.

Traditiegetrouw heeft buurtvereniging Westersluis afgelopen zaterdag 10 september de start van het seizoen met leuke activiteiten geopend.

In de ochtend konden de buurtbewoners deelnemen aan de activiteiten die door de buurtvereniging georganiseerd waren. Jong en oud vermaakte zich met oudhollandse spelletjes. Met het deelnemen konden ook prijzen gewonnen worden. Voor de allerkleinsten was er een springkussen. De dames van de haak en breiclub lieten in een tentoonstelling zien wat er in het afgelopen jaar gemaakt was. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd. Iedere bezoeker kreeg poffertjes, een suikerspin of een snack aangeboden door de buurtvereniging.

Met het organiseren van een open dag wordt het voor buurtbewoners makkelijker om eens even een kijkje te komen nemen. Buurthuis Het Oor biedt een plek waar jong en oud aan activiteiten deel kan nemen en waar een praatje gemaakt kan worden. Buurtvereniging Westersluis wordt gerund door vrijwilligers. De open dag gemist? Tijdens openstelling bent u van harte welkom, de vrijwilligers leggen graag uit wat er zoals te doen is.

Nieuws

menu