Stappen in Meppel? Vanaf nu kun je met de nachtbus terug naar Dieverbrug, Hoogeveen, Havelte en Zuidwolde

Stappen in Meppel en in de vroege uurtjes naar huis? Vanaf komend weekend rijden er nachtbuslijnen vanuit het centrum van Meppel richting Havelte, Dieverbrug, Zuidwolde en Hoogeveen. Foto: Pixabay.com

Stappen in Meppel en in de vroege uurtjes naar huis? Vanaf komend weekend rijden er nachtbuslijnen vanuit het centrum van Meppel richting Havelte, Dieverbrug, Zuidwolde en Hoogeveen. De bussen rijden voorlopig voor een paar maanden als proef.

Nachtbus Meppel – Havelte – Dieverbrug

Elke zaterdagnacht vertrekt een extra rit op lijn 28 om 2:16 uur vanaf station Meppel via de extra nachthaltes in het centrum van Meppel naar Havelte en Dieverbrug. Deze lijn vertrekt vanaf de halte Prinsenplein om 2:20 uur, halte Kruisstraat om 2:23 uur om vervolgens via alle reguliere haltes van lijn 28 door te rijden via Pijlebrug, Havelte, Uffelte en Wittelte naar Dieverbrug.

Nachtbus Meppel – Zuidwolde - Hoogeveen

Elke zaterdagnacht vertrekt een extra rit op lijn 34 vanaf het centrum van Meppel richting Zuidwolde en Hoogeveen. Deze lijn vertrekt vanaf de halte Prinsenplein om 3:19 uur, halte Kruisstraat om 3:22 uur om vervolgens via de reguliere haltes (behalve station Meppel) van lijn 34 door te rijden via Rogat, De Wijk, Koekange, De Stapel, Veeningen, Zuidwolde en Ten Arlo naar Hoogeveen.

De dienstregeling is hier beschikbaar.

Nieuws

menu