Sportverkiezing in het raadhuis van Hoogeveen. Dit zijn de genomineerden

Sportcentrum Activum in het Bentinckspark in Hoogeveen. Foto: DvhN

In de Burgerzaal van het raadhuis van Hoogeveen worden maandagavond de gemeentelijke sportmensen van 2022 bekendgemaakt.

Roelof Bisschop, sportwethouder, huldigt de sportman, sportvrouw, het sporttalent en de sportploeg van het afgelopen jaar. MT Sessions verzorgt tijdens deze avond de muzikale omlijsting.

Dominique Dingshoff (zwemmen) en Alinda Dingshoff (zwemmen) zijn bij de sportvrouwen genomineerd. Bij de mannen gaat het om Stefan van de Belt (schietsport), Kevin Prent (taekwondo) en Brian Prent (taekwondo).

Voor sporttalent zijn genomineerd: Gianni Blokzijl (dans) Brendan van der Sleen (schietsport) Dachén Haaijer ( zwemmen) Ronald Kreeft (dammen) en Lieke Heling (taekwondo). En bij de sportploegen gaat het tussen ZPC Hoogeveen (zwemmen), Smash 1 (badminton) en Joran en Melissa Weggemans (dans).

Het programma begint om 19.15 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur open. De gehuldigde Hoogeveense sportmensen worden vervolgens genomineerd voor het Sportgala Drenthe, dat op maandag 6 maart 2023 in schouwburg De Ogterop in Meppel plaatsvindt.

Nieuws

menu