Sportieve Koningsspelen in Hoogeveen. De Titus Brandsmaschool kleurt oranje

Koningspelen op de Titus Brandsmaschool.

Koningspelen op de Titus Brandsmaschool. Foto Titus Brandsmaschool

Samen eten, samen dansen, samen sporten en samen verbinden, jong en oud, klein en groot in beweging op de Titus Brandsma. De Koningsspelen werd feestelijk geopend op het schoolplein met het dansen van het Koningslied ZiggZagg. De kinderen mochten vervolgens genieten van het gezonde en gevarieerde Koningsontbijt.

Na een ontbijt gingen alle groepen verschillende sportieve clinics volgen in de school of op een andere locatie. De jongste leerlingen gingen sjoelen, spijkerbroek hangen, spijkerpoepen en nog veel meer. De andere groepen hadden skateboardles, streetdance clinic, circus acts, bootcamp en bowlen.

Biljartles

Groep 8 ging op bezoek bij H.B.C oftewel de Hoogeveensche Biljart Club. De leerlingen gingen kennismaken met de keu op het blauwe laken. Dat bleek moeilijker te zijn dan dat ze dachten. Het vereist een goede coördinatie en een portie geduld en focus. De leerlingen van groep 8 waren dan ook zeer enthousiast over deze clinic. Zoals Emma zei: „ Het was veel leuker dan ik had verwacht.” Al met al was het een geslaagde dag op de Titus Brandsma, jong en oud hebben genoten dit oranje Koningsfeest.