Vrijwilligers Speel-O-Theek Hoogeveen ontvangen Taart van de Week

De vrijwilligers van de nieuwe locatie Speelgoedbank in de ZuiderBreedte aan de Boekenberghstraat. Foto: Andre Weima Fotografie

De Taart van de Week, aangeboden door Bakkerij Mulder, gaat deze week naar de vrijwilligers van de Speel-O-Theek van Hoogeveen.

Ze zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest met het opslaan van al het speelgoed in afwachting van de verhuizing naar hun nieuwe onderkomen in de ZuiderBreedte.

Nieuw onderkomen

Het was erop of eronder voor de Speel-O-Theek in Hoogeveen. Het speelgoedparadijs, met 43 jaar de oudste van Nederland, moest na 12 jaar een ander plekje vinden. Gelukkig bood de ZuiderBreedte een oplossing.

Voorzitter Harry Baalman (op de foto in het midden): „We hebben een mooie ruimte gekregen die we nu met de vrijwilligers gedurende de vakantieweken in kunnen gaan richten. We hopen begin september weer volledig open te gaan.”

In het zonnetje

Met deze dubbele verhuizing zijn de vrijwilligers behoorlijk druk. Reden om ze met de taart in het zonnetje te zetten. Betty Hoekstra en Geu Sturing namen de taart in ontvangst onder toeziend oog van (van links naar rechts) bestuurslid Liesbeth Nijmeier, voorzitter Harry Baalman en Hans Zanthingh.

De Speel-O-Theek zal in het nieuwe onderkomen in de ZuiderBreedte een nieuwe naam voeren: ‘SpelerBreedte’.

Nieuws

menu