Slagerij van Kampen vangt schoonheid van de aarde in de oerdrift van drums, en dat in De Tamboer

Slagerij van Kampen. Ronald du Chatinier

Slagerij van Kampen staat vrijdag 20 januari op de planken van De Tamboer. De kans is groot dat de drummers met hun muziekspektakel het theater laten trillen op hun grondvesten. Het gezelschap staat er immer om bekend een inense show neer te zetten.

In hun nieuwe wervelende show Rhythm of life, die vrijdag om 20.00 uur begint, vangt Slagerij van Kampen de schoonheid van de aarde in de oerdrift van drums, zo belooft het gezelschap in het persbericht.

Verder stellen ze: „Met bandleden vol hartverwarmende energie, het indrukwekkende podium vol drumstellen, shows vol visuele effecten en de onmiskenbare kracht van de opzwepende drums is Slagerij van Kampen een fenomeen van wereldformaat.”

De voorstelling Rhythm of life is een samensmelting van culturen, de overweldigende natuurelementen en de puurheid van het leven verwerkt in ritmes. Soms groots en meeslepend, dan weer ragfijn en verstillend. De muzikanten willen het publiek de regen en het ruisen van de bomen laten horen, de zon laten voelen en de vrijheid laten proeven.

Nieuws

menu