Sinterklaasactie Ronde Tafel voorspoedig van start: Eerste 1750 euro is binnen voor minima gezinnen

De Ronde Tafel Hoogeveen heeft een bedrag van 1750 euro ontvangen. Foto Ronde Tafel Hoogeveen

De Ronde Tafel 65 Hoogeveen is al enkele weken bezig met de Sinterklaasactie voor kinderen uit minima-gezinnen. De groep wil kinderen uit deze gezinnen een onvergetelijke sinterklaas bezorgen. Bedrijven en veel particulieren hebben al gedoneerd.

De Ronde Tafel mocht afgelopen donderdag een cheque in ontvangst nemen van 1750 euro van JCI Het Hooghe Veen. Dit was de opbrengst van de ‘Back to de Tapperij’-avond die in Café De Hare Majesteit werd gehouden. „We vinden het ontzettend gaaf dat de JCI zich aan onze actie heeft gecommitteerd en zijn blij dat we zo samen veel kinderen in Hoogeveen blij kunnen maken”, vertelt Lennen Oldenbeuving, voorzitter van de Ronde Tafel 65 Hoogeveen.

Oldenbeuving vervolgt: „De actie loopt zeer voorspoedig en we zijn bijzonder te spreken over de vele donaties en aanmeldingen die we al hebben mogen ontvangen. We denken echter dat we nog meer kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede in de gemeente Hoogeveen blij kunnen maken en hopen dan ook dat nog meer mensen zich melden.”

Aanmelden kan tot 24 november via de website www.rt65.nl

Nieuws

menu