Senioren Platform viert 15-jarig bestaan

Foto ter illustratie. FOTO PIXABAY

Het Senioren Platform in Hoogeveen viert op 7 oktober haar 15-jarig bestaan. Door corona kon dit feest niet eerder gevierd worden. Eindelijk kan de stichting aandacht geven aan dit jubileum. Op vrijdag 7 oktober wordt in de circustent op de Markt in Hoogeveen een gezellige avond gehouden.

De Stichting Senioren Platform wil bijdragen aan het welzijn van senioren in de gemeente Hoogeveen. De speerpunten zijn zorg, wonen, mobiliteit en veiligheid. Hierbij is er ook extra aandacht voor de kwetsbare senioren. Inmiddels bestaat het Senioren Platform meer dan 15 jaar. De jubileumavond begint met een inloop vanaf 18.30 uur uur. Om 19.00 uur wordt er een lezing gehouden door de Jan Mensink, voormalig directeur van de Stichting Maatschappij van Weldadigheid Frederiksoord. Om 21.00 uur kan er nog worden nagepraat met een hapje en een drankje.

De Stichting Senioren Platform verkrijgt haar informatie vanuit haar achterban, de landelijke organisaties, bijvoorbeeld ouderenbonden, de ontwikkelingen vanuit de lokale politiek en door eigen onderzoek. Het doel van de verkregen informatie van de organisaties of eigen onderzoek is dit te bespreken met lokaal bestuur of in te brengen voor beleidswijzigingen.

Wie deze avond ook wil meemaken, kan zich opgeven bij de secretaris, Gerrieke Tolsma, via 06-22918500.

Nieuws

menu