SeniorWeb Hoogeveen start met open huis

Laptoples. Foto: Bart van der Putten

SeniorWeb Hoogeveen gaat weer aan de slag. Op maandag 7 februari wordt gestart met een open huis van 9.00 tot 12.00 uur in de Vredehorst aan de Zuidwoldigerweg 32.

Er is tijdens het open huis gelegenheid om vragen te stellen over de cursussen en workshops die gegeven gaan worden en daar kunnen geïnteresseerden zich dan ook opgeven. Gewerkt wordt met groepjes van 4 tot 6 cursisten, en bij cursussen/workshops met minder aanmeldingen met groepjes van 2 à 3 cursisten, eventueel met meerdere groepjes in één zaal. De bedoeling is dat, bij voldoende belangstelling, de tweede helft van februari wordt begonnen.

„Voor kleine problemen met uw PC, tablet of smartphone kunt u tijdens dit open huis ook bij ons terecht. Verder kunt u met u digitale vragen elke eerste donderdag van de maand (september tot en met juni), dus ook 3 februari, terecht in ons inloopspreekuur, van 14.00 tot 16.00 uur, in de centrale bibliotheek aan de Willemskade 27 in Hoogeveen”, vertelt Rik Sieders, secretaris Stichting SeniorWeb Hoogeveen.

Voor meer informatie en opgave voor een cursus en/of workshop kan men contact opnemen met Rik Sieders via tel 06-53804202 of een kijkje nemen op de website: www.seniorweb.nl/hoogeveen. In de centrale bibliotheek liggen folders over onze cursussen.

Nieuws

menu