Schoolkorfbaltoernooi Zuidwolde groot succes

De leerlingen hadden veel plezier tijdens het toernooi. Aangeleverde foto

Na twee jaar van afwezigheid werd deze week het Schoolkorfbaltoernooi van ZKC ‘19 weer gehouden en dit was een groot succes. 270 Kinderen kwam op het toernooi af. Er werd fel gestreden om de bekers.

In groep 3-4 was de winst voor Heidevlinder 4a, De Wegwijzer 4 werd tweede en Groene Hart 4-2 derde.

Bij groep 5-6 werd De Vlindertjes (De Heidevlinder) eerste, gevolgd door De Sterrengirls (Het Groene Hart) en op de derde plek eindigde Super 6 (Het Groene Hart).

Het Veldboeket 7/8 was het sterkste in Groep 7-8. FC Droge Worst (De Heidevlinder) ging er met de tweede prijs vandoor en de derde plek was voor Lieveheersbeestjes (Het Groene Hart)

De winnende teams van groep 5/6 en 7/8 mogen deelnemen aan het Provinciaal Schoolkorfbaltoernooi. Waar en wanneer dat wordt gehouden is op dit moment nog niet bekend. Naast de korfbalwedstrijden kon er ook weer gestreden worden om de Schutterstroffee. Welk team wist de meeste doelpunten te scoren (20 strafworpen vanaf 2,5 meter). Het aantal doelpunten en de tijd werd bijgehouden.

De uitslag: Groep 3-4: Het Veldboeket 3-4; Groep 5-6: De Vlindertjes (Het Groene Hart); Groep 7-8: team Niemand (De Heidevlinder).

Nieuws

menu