Ronde Tafel Hoogeveen heeft nieuw bestuur

Jochem van de Weg (links) volgt Maarten Hup op als voorzitter. Foto: Ronde Tafel Hoogeveen

De Hoogeveense Ronde Tafel 65 heeft recent zijn nieuwe bestuur gekozen. Jaarlijks kiest de club een nieuw bestuur onder zijn eigen leden.

Jochem van de Weg volgt Maarten Hup op als voorzitter. De secretarisrol is door Jan-Jaap Plaizier overgenomen van Frits van der Veen. Komend jaar mag Marcel Nijmeijer zich de nieuwe penningmeester noemen. De functie die hij heeft overgenomen van David Eshuis.

Tafel-leuze

„De Hoogeveense Tafel is een actieve club heren tussen de 25 en 40 jaar, die, hoewel de Tafel van origine geen serviceclub is, service in een hoog vaandel heeft staan”, legt een van de leden uit. „Adopt, Adapt and Improve is de gepaste en herkenbare Tafel-leuze, waarbij zelfontplooiing van de leden een prominente rol is toebedeeld.”

Evenementen

De Tafel vergaarde plaatselijke bekendheid onder meer door de Badeendenrace, Stuiterballenrace en stond aan de basis van Hoogeveen Culinair en de Hoogeveense Nieuwjaarsduik.

Door de coronapandemie heeft de club de afgelopen periode weinig kunnen organiseren, maar er wordt inmiddels weer hard gewerkt om nieuwe projecten op te starten. Daarnaast hopen de clubleden ook snel weer een lokaal evenement te kunnen organiseren.

Nieuws

menu