Ria (62), bestuurder van De Westerkim, is blij met vernieuwde woonzorgcentrum: 'We hebben een prachtig, nieuw en duurzaam huis'

Ria Knotters (62) uit Koekange startte in mei 2018 haar werk als bestuurder van woonzorgcentrum De Westerkim samen met Febo Emmelkamp. Sinds 1 januari 2023 is Knotters eindverantwoordelijk na het vertrek van haar collega-bestuurder. De afgelopen vier jaar stond De Westerkim in het teken van een grootscheepse nieuwbouw. De opening van het vernieuwde gebouw wordt tijdens een feestweek van 7 tot en met 13 mei gevierd.

Ria is sinds januari bestuurder van De Westerkim en verheugt zich op de feestweek ter gelegenheid van de opening van de nieuwe Westerkim.

Ria is sinds januari bestuurder van De Westerkim en verheugt zich op de feestweek ter gelegenheid van de opening van de nieuwe Westerkim. Foto André Weima

Op 9 mei 1967 werd De Westerkim gesticht als bejaardencentrum door de diaconieën van de Hervormde kerken in Hoogeveen. Nu is het een christelijk woonzorgcentrum. Een feestweek in 2017, toen het 50-jarig jubileum werd gevierd, beviel zo goed dat ter gelegenheid van de opening van het vernieuwde gebouw in mei opnieuw voor een feestweek is gekozen.

Van 7 tot en met 13 mei zijn er diverse activiteiten voor alle betrokkenen van De Westerkim. „Er is door iedereen een grote prestatie geleverd en door verschillende activiteiten tijdens de feestweek geef je iedereen aandacht,” zegt bestuurder Ria Knotters. Het feestprogramma biedt voor elk wat wils.