Renate Mazenier en Linda Hekker stellen 180 vakantiepakketten samen voor kwetsbare kinderen. 'Wij zetten ons graag in voor het algemeen maatschappelijk belang'

Bijna 200 kinderen van gezinnen die gebruikmaken van de Voedselbank Zuidwest-Drenthe ontvangen over een paar weken een vakantiepakket. Daarmee kunnen zij zich tijdens de voorjaarsvakantie vooral buiten, maar ook binnen amuseren. Het is een cadeautje dat tot stand is gekomen dankzij de niet aflatende inzet van Renate Mazenier en Linda Hekker.

Vrijwilligers Esmée Marissen en Kirstie Jongbloed helpen mee om de vakantiepakketten te vullen.

Vrijwilligers Esmée Marissen en Kirstie Jongbloed helpen mee om de vakantiepakketten te vullen. Foto: André Weima

Renate en Linda zijn bewindvoerders bij Omega Beheer financiën en zorg uit Hollandscheveld, maar ook gedreven moeders met jonge kinderen die zich graag nog eens extra inzetten voor het algemeen maatschappelijk belang. De twee regelden met veel zorg en toewijding allerlei leuke spellen en vermaak voor de kwetsbare doelgroep. Het gaat om een royaal gevulde ‘big shopper’ boodschappentassen, die het uitgiftepunt Hoogeveen van de Voedselbank Zuidwest-Drenthe zal uitreiken voorafgaand aan de voorjaarsvakantie, die op 11 februari begint.

Nieuws

menu