Prikken zonder prikkels: in Hoogeveen worden mensen met prikangst met veel persoonlijke aandacht geholpen aan een coronavaccin

Ze zijn er genoeg: Drenten die gevaccineerd willen worden, maar bang zijn voor een prik. Voor hen is er een zeer ontspannen priklocatie in Hoogeveen.

In Hoogeveen kunnen mensen met angst voor het zetten van de coronaprik terecht op een locatie waar ze veel persoonlijke aandacht krijgen en op hun gemak gesteld worden.

In Hoogeveen kunnen mensen met angst voor het zetten van de coronaprik terecht op een locatie waar ze veel persoonlijke aandacht krijgen en op hun gemak gesteld worden. Foto: Gerrit Boer

Foto’s van grazige weides en fraaie wolkenpartijen boven een kalme zee; Snelle Jelles en Marsen die in een rieten mandje voor het grijpen liggen. Het entreehalletje van deze vaccinatielocatie van GGD Drenthe moet sereniteit uitstalen. Al heeft de krokodil op het natuurkanaal waarop de tv in de ruimte standaard is afgesteld daar geen boodschap aan: die zet zijn tanden in een nijlpaard, gevolgd door een woeste worsteling.

Nieuws

menu