Presentatie opleidingen en werken in groene sector

Zelf planten en bomen kiezen bij groothandel Green Sales Foto: Eigen foto

Het groene onderwijs, bedrijfsleven en uitzendsector hebben de handen in één geslagen om samen nieuwe én goed opgeleide medewerkers te werven. Zij bieden mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in het groen een opleiding en een baan in de groene sector. Op 10 maart vindt hierover een informatiebijeenkomst plaats bij GreenSales in Noordscheschut.

Tijdens deze bijeenkomst aan de Krakeel 52a presenteren de samenwerkende partijen alles over opleidingen en de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het groen. „Er is heel veel werk in het groen. De sector zit te springen om gemotiveerde mensen. Een mooie mix van bedrijven en instellingen werken nu samen om ervoor te zorgen dat meer mensen enthousiast worden voor het leren en werken in het groen”, aldus Gretha van der Veen-Bouma, adviseur marketing en communicatie bij opleidingscentrum Terra in Groningen.

Jubileum

Het evenement op 10 maart is op de dag dat GreenSales, een groothandel en kweker van bomen en planten, 25 jaar bestaat. „Dit is een mooi moment voor een evenement op eigen terrein met workshops en demonstraties voor het groene bedrijfsleven en de voorlichting over werken in onze sector”, aldus het bedrijf.

Mensen die kennis willen maken met het groene vak en de opleidingen hiervoor, krijgen die dag van de opleidingscoördinatoren van Zone.college in Zwolle en Terra informatie over de opleidingen in de groene sector . Uitzendbureau Groenprofessionals is aanwezig om mensen alles te vertellen over het leerwerktraject met baangarantie.

Aanmelden bijeenkomst

De informatiebijeenkomst is van 13.30 uur tot 16.30 uur. Om 15.00 start er een centraal voorlichtingsmoment over de VHG branche-opleiding Aankomend Hovenier. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar contact@zone.college .

Nieuws

menu