Polonaise, meezingers en een flinke dosis humor. Zanger Jeffrey Kuipers huurt theater De Tamboer af voor eigen bingoshow

Jeffrey Kuipers. Foto: Eigen foto

Zanger Jeffrey Kuipers uit Hoogeveen huurt zondag 23 april De Tamboer af voor zijn eigen bingoshow mét livemuziek. Ruim 250 man strijdt tijdens de bingo in de foyer van het theater om behoorlijk wat prijzen. Ruim de helft van de kaarten is al verkocht.

Kuipers presenteerde twee maanden geleden de bingoshow voor de Ladies Circle Hoogeveen in de Schildhoeve in Fluitenberg. Daar kwamen zoveel reacties op, dat de zanger besloot om het nog een keer over te doen. ,,Deze keer niet pro deo. Het was leuk om te doen, maar ik wil er nu graag wat aan verdienen. De winst investeer ik in mijn carrière.”

De Hollandse Nieuwe

Jeffrey deed vorig jaar mee aan SBS6-pgorgramma De Hollandse Nieuwe en belandde in de finale. Het jaar daarvoor deed hij mee aan The Voice of Holland . De zanger overleefde de blind auditions , waarin hij River Deep Mountain High van Tina Turner vertolkte. Hij koos voor coach Waylon, maar die stuurde hem in de pre-battle alsnog naar huis.

Theater De Tamboer ligt ongeveer 50 meter van het dakterras van Kuipers en zijn man Michael. ,,Het is toch echt de cultuurtempel van Hoogeveen, het is zo’n fijn gebouw. Ik hou echt van De Tamboer en ik vind het geweldig dat ik de bingo daar kan houden.”

Glitter en glammer

De bingo duurt drie uur en tijdens het spel en erna treedt Kuipers samen met vriendin Belinda Kinnaer op. ,,Je moet je voorstellen dat we bloedserieus bingo spelen met er tussendoor meezingers, veel humor en grappen. Misschien wel een polonaise. Polderglamour ten top.”

De kaartverkoop kende een vliegende start. ,,En het zijn niet alleen maar vrouwen, he? Ook mannen benaderen mij. Weet je wat ik dan zeg? Dat het een woke-bingo is met genderneutrale prijzen. Grapje natuurlijk, maar een ding is wel belangrijk. Je mag komen als jezelf. Iedereen is welkom, ook zonder opschmuck!”

Kaarten zijn hier te bestellen.

Nieuws

menu