Plaatselijk Belang Nieuwlande ziet af van receptie en expositie

Henk Zuidema en Jan Giethoorn over jubileum Plaatselijk Belang Nieuwlande. Foto: André Weima

Plaatselijk belang Nieuwlande ziet af van de receptie die vrijdag 10 december gehouden zou worden. De vereniging bestaat op 2 december precies 100 jaar. Ook de expositie van de tentoonstelling over 100 jaar plaatselijk belang wordt toch niet ingericht.

Jan Giethoorn van Plaatselijk Belang: „Naar aanleiding van dat feit hebben we onder andere een jubileumkrant uitgegeven die inmiddels is verspreid. Ook hadden we 10 december een receptie en 11 december een feestavond gepland. De feestavond hadden we al gecanceld en we hebben nu ook besloten om de receptie niet door te laten gaan. Ook de tentoonstelling over 100 jaar plaatselijk belang gaan we nu niet inrichten. De reden daarvoor zal voor iedereen bekend zijn.”

Op een later tijdstip volgend jaar gaat Plaatselijk Belang Nieuwlande de receptie, de feestavond én de tentoonstelling opnieuw organiseren.

„Om Nieuwlande toch een beetje in de feeststemming te laten zijn zullen we zaterdag zoals gewoonlijk natuurlijk wel de kerstverlichting alvast ophangen. Onze vaste ploeg vrijwilligers zal dat samen met bestuursleden weer verzorgen.”

Nieuws

menu