Paul en Sjoukje van Stark Hoogeveen krijgen een outfit van Het Goed: 'We hebben inmiddels tien mensen in het nieuw gestoken'

Paul van Essen en Sjoukje Hingstman-Zwiep zitten samen in het restaurantgedeelte van kringloopbedrijf Het Goed te wachten op wat komen gaat. Ze worden vandaag in het nieuw gestoken als onderdeel van het project Staat je Stark staat je Goed. Via hun werkgever, leerwerkbedrijf Stark, heeft het tweetal een uitnodiging gekregen om een nieuw setje kleren uit te zoeken. Collega Mariëlle de Groote is betrokken bij het vitaliteitsprogramma van het bedrijf en mee ter ondersteuning.

Paul krijgt advies van Wieja Siefers.

Paul krijgt advies van Wieja Siefers. Foto André Weima

„Ons vitaliteitsprogramma bestaat uit vier onderdelen: sport en beweging, mindfulness, voeding en persoonlijke ontwikkeling”, heeft communicatieadviseur Maya de Bruin een dag eerder telefonisch uitgelegd. ,,Dit project kun je scharen onder dat laatste. Naast werkfit vinden we het belangrijk dat de werknemers lekker in hun vel zitten en er representatief uitzien. Je ziet dat mensen een boost in hun zelfvertrouwen krijgen in hun nieuwe kleren en als ze zich goed voelen.”