Ouderen in de Westerkim verrast met Valentijnskaarten

Heel veel vrolijke kaartjes werden er gemaakt voor de bewoners van de Westerkim. Stichting Present

Bewoners van de Westerkim zijn maandag verrast met vrolijke post. Die was niet afkomstig van geheime bewonderaars, maar van leerlingen van EBS de Fontein en PCB de Weidebloem.

De leerlingen hadden in de week ervoor getekend, geknutseld en geschreven, in de klas of thuis. Allemaal deden ze mee aan een kaartenactie van stichting Present Hoogeveen. Zo konden de kinderen contact hebben met mensen in de Westerkim in een tijd waarin er toch best wat obstakels voor contact zijn.

De reacties van de ontvangers waren enthousiast. „Wat een mooie kaarten,” vond een mevrouw en een meneer gaf aan dat hij het heel fijn vond om een kaart van de kinderen te krijgen.

De bewoners van de Westerkim zullen zelf ook de gelegenheid krijgen om de klassen en/of kinderen een kaartje te sturen. Die zullen op school bezorgd worden en een kleine ontmoeting per post geven tussen de generaties.

„Het is waar stichting Present voor staat: ontmoetingsmomenten creëren tussen mensen, waar dat niet vanzelfsprekend lijkt. We zijn er, voor elkaar”. aldus een van de vrijwilligers van de stichting.

Nieuws

menu