Optredens kunnen weer beginnen in dorpshuis 't Anker

The Old Times Skifflers treden dit jaar weer op in 't Anker. Foto: Eigen foto

De optredens in het dorpshuis in Hollandscheveld zijn de afgelopen twee jaar uitgesteld en opnieuw ingepland. De volgende data lijken op dit moment door te gaan en het bestuur van het dorpshuis kijkt uit naar energieke avonden.

Ben Steneker, de countryzanger die samen met zijn dochter Carmen optreedt, komt op 26 maart optreden in ‘t Anker. Dit concert is uitverkocht maar er is een wachtlijst, stel er valt iemand uit. De kaartjes die eerder zijn verkocht blijven geldig.

Op 30 september staat het optreden van Harm en Roelof, het beroemde Drentse duo uit Sleen, op de agenda. Ook hier blijven de reeds gekocht kaarten geldig en zijn er nog kaarten beschikbaar.

The Old Times Skifflers hebben hun optreden op 15 oktober ingepland. The Old Times Skifflers brengen skifflemuziek uit de zestiger jaren ten gehore. Skifflemuziek is een vrolijke muziekgenre en wordt ook wel de Britse Country genoemd. De verkochte kaartjes blijven geldig en ook voor dit optreden zijn nog kaarten beschikbaar.

De kaartjes voor de verschillende optredens zijn te koop bij dorpshuis ‘t Anker in Hollandscheveld of via telefoonnummer: 06-21999292 of 06-21431898

Nieuws

menu