Open Dag RSG Wolfsbos Hoogeveen al op vrijdag 7 oktober

RSG Wolfsbos houdt een open dag. Foto: Ronald Zijlstra

‘Welke school ga ik kiezen na de basisschool?’ Een spannende vraag voor leerlingen van groep 7 en 8. Om leerlingen en ouders kennis te laten maken met het voortgezet onderwijs in Hoogeveen, houdt RSG Wolfsbos een Open Dag op vrijdag 7 oktober van 16.00 tot 21.00 uur.

„Om een goede indruk van een school te krijgen is persoonlijk contact en sfeer proeven heel belangrijk. De afgelopen jaren was dat lastig door alle coronamaatregelen. Nu we weer kennismakingsactiviteiten voor leerlingen van groep 7/8 en hun ouders kunnen en mogen organiseren, doen we dat. Het is een bewuste keuze van onze school om de Open Dag al op vrijdag 7 oktober te houden en niet pas in januari zoals andere jaren. Want wie weet of er in januari toch niet weer coronamaatregelen gelden?”, aldus Sytske Poppinga van RSG Wolfsbos.

Tijdens de Open Dag op 7 oktober zijn leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers van harte welkom om een kijkje te nemen bij RSG Wolfsbos en mee te doen aan diverse activiteiten en lessen. Ook zijn er leerlingen en docenten aanwezig die alles kunnen vertellen over de school, de vakken, activiteiten en het onderwijs op RSG Wolfsbos. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.wolfsbos.nl

Nieuws

menu