Op je Pumps of Klompen voor het goede doel: Ladies Circle Hoogeveen houdt bingo voor de Voedselbank

De dames van Ladies Circle Hoogeveen. Foto Ladies Circle Hoogeveen

Ladies Circle 54 Hoogeveen organiseert donderdag 24 november een Pumps & Klompen bingo waarbij mooie prijzen te winnen zijn. De opbrengst van de bingo wordt geschonken aan de Voedselbank Hoogeveen.

In een tijd waarin alles duurder wordt zet de Ladies Circle zich in om de inwoners van Hoogeveen, die het moeilijk hebben, bij te staan. Dit jaar doen ze dat door de Voedselbank Hoogeveen te ondersteunen.

Na een geslaagd Moederdag project waarbij de moeders van de Voedselbank een goed gevulde tas hebben ontvangen, is het nu tijd om geld in te zamelen voor de Voedselbank, zodat ze nog meer mensen kunnen helpen. Op donderdag 24 november organiseren de Ladies daarom een Pumps & Klompen Bingo bij de Schildhoeve in Fluitenberg. Tijdens deze avond kunnen de deelnemers mooie prijzen in de wacht slepen die ter beschikking zijn gesteld door ondernemers uit de gemeente Hoogeveen.

De avond wordt gepresenteerd door showmaster Jeffrey Kuipers, die de deelnemers aanmoedigt en inspireert om hard te stempelen op de bingokaarten. En om geheel in het thema te blijven zal Roos Boerland, samen met Hugo Boerland op de klompen, de prijzen overhandigen aan de deelnemers.

Kaarten voor de Pumps en Klompen bingo zijn te bestellen via de website van de Ladies Circle www.lc54.ladiescircle.nl.

Nieuws

menu