Ontwerpwedstrijd voor het nieuwe logo van Jong Hoogeveen: Fris, energiek en een afspiegeling van de jeugd

Het huidige logo van Jong Hoogeveen.

Het huidige logo van Jong Hoogeveen. Foto Jong Hoogeveen

Het is tijd voor een nieuw logo voor Jong Hoogeveen. Om het logo af te stemmen op de doelgroep, vraagt de gemeente creatievelingen tussen de 12 en 18 jaar om hulp.

Het logo moet fris, dynamisch en eigentijds zijn. Ook moet het logo energie en diversiteit uitstralen. De jonge Hoogeveners worden uitgenodigd om hun verbeeldingskracht de vrije loop te laten en een uniek ontwerp te creëren.

Het logo kan digitaal worden ingeleverd via jong@hoogeveen.nl, of lever de papieren versie in op het gemeentehuis in de inleverbak. Bij het ontwerp moeten naam, leeftijd en een emailadres of telefoonnummer worden genoteerd. Meedoen aan de ontwerpwedstrijd kan tot 15 juni. Download hier het inleverdocument voor de papieren tekening.

Nieuw beeldmerk

De jury gaat alle inzendingen na 15 juni beoordelen en het winnende ontwerp wordt het nieuwe beeldmerk van Jong Hoogeveen. ‘Dit is een uitgelezen kans voor jonge tekentalenten om hun werk tentoongesteld te zien en bij te dragen aan de identiteit van Jong Hoogeveen’, schrijft de gemeente.

Naast het winnen van de ontwerpwedstrijd en erkenning, ontvangt de winnaar ook een verzorgd diner bij Restaurant de Beren en aansluitend een avondje in de bioscoop, met drie vrienden.