Ontmoeten en dammen op het terras van Marron

Dammen bij Marron. Foto: Zainal Palmans

De zomerse ontmoetingen voor ouderen op het terras bij Marron zijn gestart. In de zomerperiode gaan de wekelijkse ontmoetingen op de buurtlocaties in Hoogeveen niet door en is dit een zomers alternatief. Iedere dinsdag- en woensdagochtend om 10.00 uur kunnen ouderen gezellig een kopje koffie of thee komen drinken. Iedereen komt zelf naar het terras aan de Hoofdstraat 85. Zo nodig kan er vervoer geregeld worden. De consumpties zijn voor eigen rekening.

In samenwerking met Fitter Brein wordt er op de dinsdagochtend gedamd door iedereen die daar zin in heeft. Er zijn dammers uit Hoogeveen aanwezig om de damregels weer even op te frissen en een partijtje mee te spelen. Door de laagdrempeligheid, de eenvoudige regels, kan iedereen het spel in enkele minuten leren. Samen dammen zorgt voor een gezellige sfeer én voor gezonde mentale inspanning voor het brein.

Wie zin heeft om te dammen op de dinsdagochtend, is van harte welkom.

Bij de organisatie zijn ouderenwerkers van SWW en een aantal lokale vrijwilligers betrokken. Voor vragen en vervoer kunt u contact opnemen met SWW, telefonisch op 0528 278555 of via e-mail: welzijnouderen@swwh.nl.

Nieuws

menu