Odd Fellows Hoogeveen zijn in feeststemming: 'Bedrag voor de Voedselbank bij elkaar gepuzzeld'

De enthousiaste vertegenwoordigers van de Voedselbank, links Bert Koetsier penningmeester en Henk Brouwer voorzitter met op de achtergrond werk van een fotografieclub die in het Oddfellowhuis Koekoeklaan 3b tentoonstellen. Foto: Odd Fellows

Ondanks de gevolgen van de corona hadden de Odd Fellows in Hoogeveen onlangs meerdere redenen om met elkaar in hun gebouw bijeen te komen.

De mannenloge De Trommelslagerloge bestaat 50 jaar en dat wilde men niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit was niet het enige feestelijke feit want bij de dames van de Schalmeiloge waren drie jubilarissen die 50,40 en 25 jaar lid van de IOOF zijn.

Omdat Odd Fellows streven naar een betere samenleving voor iedereen werd besloten om tijdens het samenkomen aandacht te besteden aan een maatschappelijk doel. In Hoogeveen werken de Schalmei Rebekkahloge en de Trommelslagerloge samen op maatschappelijk gebied. Een puzzelactie leverde 750 euro op. Twee leden van de Voedselbank Zuidwest-Drenthe locatie Hoogeveen waren uitgenodigd om de cheque in ontvangst te nemen.

Zo’n 160 gezinnen, ongeveer 400 personen, maken gebruik van de Voedselbank.

Nieuws

menu