Nieuwe winkel van Aldi in De Weide opent deuren: 'De mooiste Aldi van de wereld?'

De versafdeling van de Aldi.

De versafdeling van de Aldi. Foto Aldi Nederland

De nieuwe vestiging van de Aldi opende vanmorgen haar deuren. In winkelcentrum De Weide werd dit heugelijke feit, feestelijk gevierd. Filiaalleidster Monique Meijering knipte het lint door waarna de eerste klanten gebruik konden maken van de nieuwe supermarkt.

De winkel is ingericht op de nieuwe Aldi-formule. Daarbij liggen de verse producten zoals groente en fruit, vlees en vis voorin de winkel. Ook komt de geur van net afgebakken brood de klant tegemoet.

Bij de opening van de nieuwe winkel werden de eerste vierhonderd klanten verrast met een boodschappentas, bij besteding van 20 euro of meer, met leuke prijzen. Buiten de winkel stond een foodtruck waar de gehele dag verse gerechtjes, met producten van de Aldi, werden bereid.

Duurzaamheid

Met de komst van de nieuwe supermarkt probeert Aldi over te stappen op meer duurzaamheid. Zo zorgt de keten ervoor dat er gezondere en duurzamere producten in de schappen liggen en daardoor minder afval bij de klant terecht komt. Tijdens de bouw is er ook gekeken naar duurzaam bouwmateriaal.

De nieuwe winkel beschikt over 26 eigen en 59 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur.