Nacht van Hoogeveen weer als vanouds

Tap Another Tune, hier tijdens een optreden in Lutten. Tijdens de Nacht van Hoogeveen staat de band in De Lijst.

Tap Another Tune, hier tijdens een optreden in Lutten. Tijdens de Nacht van Hoogeveen staat de band in De Lijst. Foto: Tap Another Tune

Het was even afwachten wat er allemaal weer mogelijk was en is na de versoepelingen, maar het is vrijdag 4 maart weer als vanouds de Nacht van Hoogeveen. In twaalf cafés spelen tussen 21.00 en 01.00 uur live-acts.

De genres van de bands variëren van Nederlandstalig tot rock&roll en van top 100 tot zelfs heavy metal. Ook staat er een dj op het programma zodat ook de jeugd naar de Nacht van Hoogeveen trekt.

„Omdat het snel plannen was hebben we besloten alleen bandjes aan de deur te verkopen”, vertelt Henri Stoefzand namens de organisatie. „De ondernemingen zouden het zeer op prijs stellen dat er contant wordt betaald bij de entree”, laat hij weten.

De volgende bands zijn er te zien en te horen: De Lijst: Tap Another Tune, de Scout: My Generation, de Nachtwacht: Different Faces, Pand 3&40: Jurassic Park, Hare Majesteit: El Jackson, Time Out: Raymond Smit, Mel’s café: Jan Spijkerman, Molly’s: Black Lake, Gossip/Aces: DJ Rmolina, Vrienden Live: Cave Canem, Twenty Seven: Patt&Friends en the Business: DOOZY.