Muzikale dienst Goud in handen in de Ontmoetingskerk

De Ontmoetingskerk in Pesse. Anne Kuipers

De evangelisatiecommissie van Pesse, Stuifzand en Fluitenberg houdt zondag een evangelisatiedienst met als thema ‘Goud in handen’.

De voorganger in deze dienst is: ds. Hans van Ark uit Vorchten. Hans van Ark heeft vele talenten: hij zingt en speelt piano, geeft lezingen en schrijft columns in een krant. Hij is de initiatiefnemer van de maandelijkse ‘Zingen onder de Peperbus’ diensten in Zwolle. Daarnaast is hij ook nog eens politicus.

Naast ds. Van Ark zal Rineke de Wit uit Amersfoort haar muzikale medewerking verlenen. Rineke is een veelzijdige zangeres en songwriter. Daarnaast bespeelt zij hobo, piano en alt-sax. Haar stijl wordt omschreven als zuiver, veelkleurig en warm, soms krachtig swingend en soms helder, lyrisch en puur. Verder verlenen enkele gemeenteleden hun medewerking aan deze dienst.

Het thema van deze dienst is gekozen met een knipoog naar de Olympische Winterspelen die momenteel plaatsvinden. Dat is waar iedere sporter van droomt en hard voor werkt: voor ‘goud in handen’. De dienst begint om 10.00 uur. Er zijn beperkt zitplaatsen voorradig. De dienst is in ieder geval te volgen via de livestream op de website van de Ontmoetingskerk: www.pknpesse.nl.

Nieuws

menu