Muziekvereniging Irene uit Nieuweroord huldigt 210 jaar aan muziek. Zes jubilarissen zijn in het zonnetje gezet

De zes jubilarissen zijn in het zonnetje gezet. Rechtsachter Jans Veuger en linksachter Kevin van de Beld. Voor van links naar rechts: Dineke Mulderij, Bianca Halmingh en Sigrid Kuiper. Dick Neijland heeft 's ochtends thuis zijn speldje gekregen.

De zes jubilarissen zijn in het zonnetje gezet. Rechtsachter Jans Veuger en linksachter Kevin van de Beld. Voor van links naar rechts: Dineke Mulderij, Bianca Halmingh en Sigrid Kuiper. Dick Neijland heeft 's ochtends thuis zijn speldje gekregen. Foto: Martin Schonewille

Tijdens de seizoensluiting zo vlak voor de vakanties mocht christelijke muziekvereniging Irene uit Nieuweroord zes mensen in het zonnetje zetten. Deze leden zijn maar liefst goed voor 210 jaar aan muziektalent bij de vereniging.

De daarbij behorende oorkondes en bloemen werden aan de leden overhandigd.

Dick Neijland, die maar liefst 60 jaar muzikant is, kon door gezondheidsredenen niet aanwezig zijn. Hij is persoonlijk in het zonnetje gezet thuis. Dick Neijland is 60 jaar muzikant geweest, waarvan de laatste jaren bij Irene, waar hij ook penningmeester was. Hij speelde trompet, oa speelde hij bij de Nationale Doden herdenking op de begraafplaats in Hollandscheveld de Last Post.

Jans Veuger is 50 jaar muzikant en hij was bestuurlijk actief en was zeer betrokken bij de TT-organisatie.

Dineke Mulderij is 50 jaar muzikant. Ook zij is bestuurlijk actief geweest, ook al is dit langer geleden, en zij was betrokken bij het tot stand komen van de Welen Weer, de krant van en voor de vereniging.

Sigrid Kuiper is 25 jaar muzikant. Zij maakt al jaren deel uit van de muziekcommissie en beheert de muziekbibliotheek. Ook zorgt zij dat alle leden de muziekstukken krijgen.

Bianca Halmingh is 12,5 jaar muzikant. Zij kwam ter versterking van de hoornsectie en zij is niet meer weggegaan. Kevin van de Beld is 12,5 jaar muzikant en hij doet van alles voor de vereniging. Hij speelt als basis van de muziekvereniging op de bas en staat altijd klaar voor wat voor klus dan ook.