Muziek en versierde voertuigen door de Hoofdstraat. Laatste Pulledag van dit jaar was wederom een succes

De laatste Pulledag was wederom een succes. Met minder mensen dan de voorgaande weken en het grijze weer was het alsnog gezellig in het centrum.

Pulledag in het centrum van Hoogeveen.

Pulledag in het centrum van Hoogeveen. Foto: André Weima

In juni was het onzeker of de Pulledagen überhaupt door konden gaan, maar eind juli werd de knoop doorgehakt en durfde de organisatie het aan om de drie donderdagen in augustus te organiseren. „Zoals elke week waren er weer veel mensen die op de Pulledag afkwamen. Het weer werkte gisteren niet zo mee, maar dat mocht de pret niet bedrukken. We hebben zelfs het Van Echtenplein voorzien van kleedjes voor de rommelmarkt zodat er toch genoeg plek was om voor degene die dat wilde zijn of haar kleedje neer te leggen”, vertelt een woordvoerder van Binnenstad Hoogeveen.

Wat extra’s in 2022

De organisatie hoopt dat volgend jaar de Pulledagen zoals voorheen kunnen worden georganiseerd. „We zijn al aan het kijken of we in 2022 wat extra’s kunnen doen. Denk aan een soort Hoogeveen Culinair, zodat de Pulledag niet om vijf uur eindigt maar door kan gaan tot een uur of negen.” Ondanks de maatregelen en de afgelaste dagen kijkt de organisatie terug op een geslaagd jaar.