Muziek achter de voordeur: Een muziektour in het centrum voor de Voedselbank

Muziek achter de voordeur 2020. Foto André Weima

De derde editie van Muziek achter de Voordeur staat weer op de planning. Rotaryclub Hoogeveen en De Wolden kijken uit naar zondag 5 februari. Er zijn in totaal 18 huiskamers open voor publiek.

Muziek achter de Voordeur is een muziekevenement met achttien bands met uiteenlopende stijlen; klassieke-, jazz-, pop- en blazersmuziek. Bezoekers kunnen langs 18 huiskamers in het centrum. De muzikanten treden belangeloos op. De opbrengst van het evenement gaat naar de Voedselbank in Hoogeveen.

Wegens aangescherpte coronaregels kon het evenement de afgelopen twee jaar niet doorgaan. De leden van de Rotaryclub zijn daarom dit jaar vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen. Ze hopen dit jaar weer veel volle huiskamers te zien. De bands die dit jaar meedoen zijn; Oak Hill, Leon and the Lions, Klets, Circum, Sunburst, MT-Sessions, Emile, Jonge Hoogeveense Musici Scala, DalenMill ensemble, Blues2, Blaaskwintet 4+1, Gearboxes, Saxalot, Gig, Earning Streetman & Son, Folksurprise, José Bruining Trio en It takes Two.

Behalve huiskamers zijn er ook andere adressen te bezoeken zoals Het Klooster, de Hoofdstraatkerk, De Olde Looierij en de Korenmolen de Zwaluw. De muziekmiddag begint om 14.00 uur en loopt tot 17.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Punt H of via www.b-event.nl/ticketsmuziekachterdevoordeur/ .

Nieuws

menu