Met warmtepompen een lagere energienota?: Energiecoörporaties Pesse (PEN) en De Groene Wieken (DGW) houden informatieavonden

Een warmtepomp.

Een warmtepomp. Foto ANP

De energiecoörporaties Pesse Energie Neutraal (PEN) en De Groene Wieken (DGW) houden vier informatieavonden over warmtepompen. Het doel van deze avonden is dat bezoekers gericht informatie krijgen over alle soorten pompen die er zijn.

Specialisten geven deze avonden een presentatie over de praktische mogelijkheden van de warmtepompen en de subsidiemogelijkheden. De gemeente Hoogeveen en de provincie ondersteunen deze actie.

De reden van deze actie is de toenemende behoefte aan informatie rondom deze pompen. Met de huidige onzekerheid op de energiemarkt is er een dringende roep aan informatie om zo de energienota laat te houden.

De avonden worden gehouden in verschillende dorpshuizen. Op 9 mei in Pesse, 11 mei in Nieuwlande, 16 mei in Hollandscheveld en op 25 mei in Stuifzand. Alle avonden beginnen om 19.30 uur.

Aanmelden voor Hollandscheveld en Nieuwlande kan via info@groenewieken.nl. Voor Pesse en Stuifzand kunnen geïnteresseerden terecht bij info@penpesse.nl.