Maak kennis met Ambiq in Hoogeveen doormiddel van speeddaten

Ambiq Hoogeveen houdt speeddates.

Ambiq Hoogeveen houdt speeddates. Foto: Ambiq

Ambiq organiseert op 28 oktober, in samenwerking met ZorgpleinNoord, speeddates om kennis te komen maken met Ambiq, de medewerkers en de doelgroep: jongeren met een licht verstandelijke beperking.

Alle speeddates worden gehouden op één van de locaties van Ambiq aan de Voltastraat in Hoogeveen. Potentiële nieuwe (zorg)medewerkers, geïnteresseerden of net afgestudeerden kunnen langskomen om in gesprek te gaan met medewerkers of jongeren van Ambiq. Op deze manier leren ze op eerste hand het bedrijf kennen.

Op de Zeer Intensieve Behandelgroep (ZIB) geven pedagogisch medewerkers in samenwerking met gedragswetenschappers en clustermanagers behandelingen aan jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Werken op deze locatie is uitdagend en pittig. Frouke de Groot, clustermanager van de ZIB, geeft aan: „De ZIB is een gevarieerde werkomgeving voor medewerkers in een gespecialiseerd multidisciplinair team. Samen met de jongeren en hun ouders en verzorgers bieden de medewerkers behandeling en ondersteunen ze hen om te leren functioneren in verschillende situaties, zoals thuis, op school en in de vrije tijd.”

Iedereen die geïnteresseerd is in het werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking en bijkomende problematiek kan 28 oktober langskomen. Er zijn twee inloopmomenten: van 11.00 tot 12.30 en van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan door een mail te sturen naar secretariaatpeno@ambiq.nl met daarin het gewenste tijdstip of door te bellen met 088 777 6000.