Leerlingen RSG Wolfsbos adviseren De Tamboer in Hoogeveen over toekomstige programmering

Leerlingen Inge en Kim van RSG Wolfsbos geven advies over de programmering van Theater De Tamboer in Hoogeveen. Foto: RSG Wolfsbos

Om de programmering van De Tamboer in Hoogeveen beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de jeugd heeft het theater advies gevraagd aan jongeren over de invulling van deze programmering.

Ook een groep enthousiaste leerlingen van RSG Wolfsbos heeft meegedaan en kreeg een unieke kans om de programmering en het beleid binnen Theater De Tamboer te beïnvloeden.

Creatieve ideeën en adviezen

„Een bijeenkomst over hoe ze de Tamboer nou echt leuker kunnen maken, dat is toch cool”, vertellen de leerlingen met veel plezier over hun bezoek. Na ontvangst in het café in De Tamboer kregen de leerlingen een uitgebreide rondleiding door het theater. Vervolgens gingen ze aan de slag met de vraag wat er beter en anders kan en wat zij nou graag zouden willen zien tijdens een bezoek aan het theater.

Er ontstonden veel creatieve ideeën waar de programmeurs de komende tijd mee aan de slag gaan. Een voorbeeld van de besproken ideeën zijn workshops op het gebied van koken, nagels stijlen en gekke kapsels maken. Naast deze ideeën werd er geopperd om veel te doen met muziek en sport.

Nieuws

menu