Laatste dagen inzameling DE-waardepunten voor Voedselbank

DE-waardepunten zijn weer welkom. Foto: Lionsclub Hoogeveen D'Rante

Lionsclub Hoogeveen D’rante verzamelt de hele decembermaand in gemeente Hoogeveen Douwe Egberts-waardepunten voor de plaatselijke Voedselbank. De Hoogeveense serviceclub stimuleert mensen hun koffiepunten te doneren, zodat ze kunnen worden ingewisseld voor pakken koffie. In de hele maand december kunnen de waardepunten worden ingeleverd in onder andere verschillende winkelcentra.

Door de waardepunten in te zamelen en in een grote hoeveelheid aan te bieden bij Douwe Egberts wordt de waarde met 15 procent verhoogd. Deze waarde wordt omgezet in pakken koffie die vervolgens worden gedoneerd aan de Hoogeveense Voedselbank, die wekelijk voedselpakketten samenstelt voor plaatsgenoten die het hard nodig hebben.

Tot en met 31 december staan op verschillende plaatsen inzameldozen waarin de waardepunten gedoneerd kunnen worden. Bij voorkeur ontvangt de Lionsclub de punten in een dichtgeplakte envelop met daarop de vermelding van het aantal punten dat erin zit. Door de lockdown is het aantal verzamelpunten verminderd. Het is nu nog mogelijk om de punten in te leveren bij de volgende supermarkten: Centrum: Albert Heijn en Jumbo, Krakeel: Coop, De Wielewaal: Coop, De Nije Nering: Albert Heijn, Noordscheschut: Spar en Hollandscheveld: Plus Cappendijk.

Eindsprint

De Lions hopen dat er in de dagen tussen kerst en nieuwjaarsdag nog veel mensen eraan denken hun koffiepunten in te leveren. Naast de DE-koffiepunten zijn ook de koffiepunten van Perla (Albert Heijn) welkom. Ze worden op dezelfde manier meegeteld en omgezet naar pakken koffie voor de Voedselbank.

Nieuws

menu