Kunstenaars kunnen zich inschrijven voor Kunstwark in 't Park in Hoogeveen

Kunstenaars kunnen zich vanaf nu opgeven voor Kunstwark in 't Park. Foto Archief André Weima

Kunstenaars kunnen zich aanmelden voor de tiende editie van Kunstwark in ‘t park op 3 juni 2023. De organisatie is op zoek naar verschillende disciplines zoals schilderen, glas, keramiek, sieraden, metaal, textiel, mozaïek, hout en fotografie.

Kunstwark in t Park staat namelijk bekend om een brede en grote diversiteit aan kunst. De organisatie is ook op zoen naar jonge, creatieve kunstenaars en vraagt hen zich aan te melden.

Opgave is mogelijk via het aanmeldformulier op www.kunstwarkintpark.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het evenement. De locatie van de kunstmarkt is op het terrein van NNCZ, Jannes van der Sleedenhuis in de wijk Wolfsbos in Hoogeveen.

Pakketje Kunst

In het kader van het 10-jarig bestaan, houdt het evenement de actie ‘Pakketje Kunst’. Deelnemende kunstenaars kunnen Misschien een klein kunstwerkje maken en dit ter beschikking te stellen. De kunstwerkjes worden op de kunstmarkt van 3 juni verkocht en de opbrengst gaat naar De Wensambulance. Dit is een organisatie die de wensen van zieke en terminale mensen kan vervullen. Voor meer info www.wensambulancenn.nl

Daarnaast is de stichting op zoek naar nieuwe werkgroepleden die affiniteit hebben met kunst en handig zijn met sociale media. Voor meer informatie mail met kunstwarkintpark@gmail.com.

Nieuws

menu