Kunst door de brievenbus doet mee aan het Van Goghjaar

De muurschildering Van Gogh in het centrum van Hoogeveen in het kader van het Van Goghjaar. Naast dit grote kunstwerk besteedt ook de NS aandacht aan het Van Goghjaar in Hoogeveen. Foto André Weima

Kunst door de Brievenbus heeft samen met kunstenaar Geert Oldenbeuving zes opdrachten gemaakt die door mensen thuis gemaakt kunnen worden. Alle opdrachten staan in het teken van Vincent van Gogh. Dit in het kader van het Vincent van Goghjaar. Meedoen aan deze activiteit is kosteloos, wel wordt een actieve inbreng van de deelnemers gevraagd.

Deelnemers ontvangen de opdrachten met de post en kunnen thuis op een moment naar keuze creatief aan de slag. Op vrijdag 7 april is er een ontmoeting in de Brasserie van Eigen Deeg; Hoofdstraat 80, Hoogeveen. Dan wordt de voortgang tot op dat moment met elkaar besproken en uiteraard de successen gedeeld en kunst bewonderd!

In april en mei volgen nogmaals drie opdrachten waarna tijdens de gezellige ontmoeting op vrijdagochtend 26 mei weer in de Brasserie van Eigen Deeg de serie wordt afgesloten.

Mensen die mee willen doen aan het Van Gogh project van Kunst door de Brievenbus kunnen zich aanmelden voor 20 maart via e-mail: welzijnouderen@swwh.nl of bel met SWW op tel 0528 278 855.

Nieuws

menu