Korfbalvereniging HHV uit Hollandscheveld bestaat 60 jaar

Het bestuur van 1971. Voorste rij van links naar rechts: Tini Bols, Annie Peereboom, Hilly Kip. Achterste rij: Evert Everts, Geert Schonewille, Jan Snippe en Jan Annen Foto: HHV

Korfbalvereniging HHV uit Hollandscheveld werd op 9 mei 1961 opgericht. Dit jaar is het 61 jaar geleden dat de vereniging het licht zag. Vanwege de coronapandemie kon het jubileumfeest vorig jaar niet doorgaan. Aanstaande zaterdag viert HHV het heugelijke feit alsnog vanaf 13.30 uur.

De club telt vier leden die vanaf het eerste uur lid zijn, Evert Everts, Jan Koster, Lucas Hummel en Hilly Kip. Korfbalvereniging HHV is financieel en qua ledenaantal nog steeds een gezonde club. De vereniging telt vier seniorenteams, één midweekteam en in de A,B en C selectie telt de club vier teams. Naast het korfballen is er ook een wandelgroep met leden van de vereniging. Zij wandelen elke week een uurtje met elkaar om te socialiseren.

Tijdens de feestweek worden er op het veld van de korfbalvereniging verschillende activiteiten gehouden. Ook dit jaar zal er een stratenkorfbaltoernooi worden gehouden. De dag wordt afgesloten met een feestavond waarbij DJ Daan achter de draaitafel zal staan.

Nieuws

menu