Kinderen kunnen als gast Matthäus Passion meezingen bij Koorschool Drenthe

Kinderen tussen de 8 en 18 jaar die houden van een muzikale uitdaging kunnen zich aanmelden als gastzanger. Foto: familie Slager Elim

Koorschool Drenthe zingt dit jaar weer mee met verschillende uitvoeringen van Matthäus Passion van Johann Sebastian Bach. Hierbij is het mogelijk om als gastzanger(es) mee te zingen met de zangers van de koorschool.

Kinderen tussen de 8 en 18 jaar die houden van een muzikale uitdaging kunnen zich hiervoor aanmelden. Voor jongens geldt dat er alleen plek is voor sopranen, dus jongens die de stembreuk al hebben gehad, kunnen niet meezingen met dit project.

Duitse teksten

De medewerkers van Koorschool Drenthe zorgen voor de bladmuziek, helpen met de uitspraak van de Duitse teksten en regelen alles rondom de uitvoeringen. Vanaf zaterdag 28 januari wordt er elke week geoefend, behalve in de voorjaarsvakantie. De repetities vinden plaats van 10.30 tot 11.30 uur in de repetitieruimte aan de Talmastraat 101 in Assen en staan onder leiding van Arian van der Mark.

Joure en Leeuwarden

De uitvoeringen zijn op 2, 3, 4 en 5 april in Joure en Leeuwarden. Per deelnemer wordt gekeken naar de belastbaarheid voor het aantal avonden dat er kan worden meegezongen. Deelname aan dit project kost eenmalig € 25,- per persoon. Meer informatie of aanmelden: info@koorschooldrenthe.nl , tel. 06-18486070 of kom gewoon langs op zaterdag 28 januari.

Nieuws

menu