Kerk En Zang brengt geestelijke liederen via livestream: 'Tóch leuk, je eigen naam op de radio'

Ze hoorde het de afgelopen jaren regelmatig: het zou mooi zijn als het verzoeknummer niet ál te vroeg wordt afgespeeld. Tegen half twaalf, kan dat?…. Derkien Hidding kan er wel om lachen. „Dat is ruim nadat de kerkdienst is afgelopen, dan zijn de meeste mensen wel weer thuis. Het is tóch leuk om je eigen naam op de radio te horen.”

Het team van Kerk En Zang. V.l.n.r.: Jeanette Volkers, Derkien Hidding, To Prins, Klaasje v.d. Weide, Bé Moes en Aafke Gootjes. Niet op de foto maar wel enthousiast betrokken:Linie Gruppen, Midian van Hattem, Rob Pot, Ineke Sieders en Lies Strijker.

Het team van Kerk En Zang. V.l.n.r.: Jeanette Volkers, Derkien Hidding, To Prins, Klaasje v.d. Weide, Bé Moes en Aafke Gootjes. Niet op de foto maar wel enthousiast betrokken:Linie Gruppen, Midian van Hattem, Rob Pot, Ineke Sieders en Lies Strijker. Radio Hoogeveen

De Hoogeveense maakt al bijna acht jaar de draaiboeken voor de wekelijkse livestreams van Kerk En Zang. Ze zegt met nadruk dat ze namens het hele team spreekt. „Ik doe het werk niet alleen maar samen met tien anderen. De uitzendingen worden op verschillende kanalen verzorgd via Lokale Omroep Hoogeveen (LOH, red.). Je doet er anderen altijd een plezier mee. Mensen vragen een lied aan voor zichzelf, een zieke, een jubilerend bruidspaar, een jarige of bewoners van een verzorgingstehuis. Ook voor mijzelf en de rest van het team is het elke week weer een leuke klus.”

Nieuws

menu