Kenniskring Hoogeveen start weer

Bibliotheek Hoogeveen. Foto: Archieffoto NDC mediagroep

De Kenniskring voor ouderen gaat weer van start. In oktober en november zijn er twee groepen actief en staan er per groep vier bijeenkomsten gepland.

De Kenniskring voor ouderen gaat weer van start. In oktober en november zijn er twee groepen actief en staan er per groep vier bijeenkomsten gepland.

De Kenniskring is er voor actieve, ouderen die hun geest vitaal willen houden en zich willen verdiepen in een zelfgekozen onderwerp. Tijdens de tweewekelijkse bijeenkomsten kunnen de deelnemers nieuwe kennis en inzichten opdoen en met elkaar uitwisselen. Daarnaast is het een goede gelegenheid om gelijkgestemde leeftijdsgenoten te ontmoeten.

De bijeenkomsten vinden plaats in de Bibliotheek aan de Willemskade 27. Een plek waar voldoende inspiratie voor de Kenniskring te vinden is!

„We streven naar (min of meer) vaste groepen die elkaar op regelmatige basis ontmoeten. Er is een groep op de maandagmiddag van 15.00-16.30 uur en een groep op de donderdagochtend van 10.00-11.30 uur”, vertelt ouderenwerker Yvonne Kuijer.

De eerste bijeenkomst van de donderdaggroep is op 7 oktober. De maandaggroep start op 11 oktober. Daarna is er om de 14 dagen een bijeenkomst.

Tijdens de Kenniskring staat iedere keer een rondje actualiteiten en een onderwerp naar keuze op het programma. Eigen inbreng van onderwerpen wordt gewaardeerd.

Aanmelden voor de Kenniskring Hoogeveen kan bij ouderenwerk van Stichting Welzijnswerk, tel 0528 278 855 of via e-mail: welzijnouderen@swwh.nl.

Nieuws

menu